Blokovi

Izrađujemo blokove za beleške na ofsetnom 80gr papiru obima od 50 do 100 listova. U formatima A4, A5 ili A6, kao i u drugim dimenzijama po želji naručioca, sa jednom ili više boja štampe. Listovi mogu biti lepljeni ili sa spiralnim povezom. Korice izrađujemo u offset ili digitalnoj štampi zavisno od tiraža. Štampa može biti u punom koloru na 300gr kunsdruku (plastificirane,mat ili sjaj po zelji). Blokove izrađujemo izuzetno kvalitetno i u kratkom roku.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.