Brošure i prospekti

Brošure kao informativni dokument, predstavljaju veoma bitan deo u prikazivanju proizvoda i usluga Vaše firme. Može biti u obliku kratke knjižice ili papir većeg formata, presavijen na više delova. Pri izradi brošura veoma je bitna preciznost kako bi bile detaljno izrađene i presavijene, a kvalitet dizajna i proizvoda ostao na visokom nivou. Štampa brošura i prospekta moguća je u ofset i digitalnoj štampi.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.