Dizajn flajera

Flajer predstavlja reklamni materijal namenjen informisanju vaših potencijalnih kupaca o vama, vašim uslugama, proizvodima, događajima ili akcijama. Može biti jednostran i/ili obostran, kao i raznih oblika i veličina.

Često se koristi kao promotivan materijal koji se deli potencijalnim potrošačima na različitim mestima. Viđali ste ih kao vaučere, pozivnice, letke i sl.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.