Korporativni identitet

Korporativni identitet je skup grafičkih rešenja baziranih na jedinstvenoj ideji, sa ciljem da Vaš brend učine prepoznatljivim. Jedinstvena ideja jeste najbitniji element kada je u pitanju korporativni identitet Vaše kopmanije, jer ona omogućava da na tržište istupite uniformno, organizovana i sa jasnom idejom, što pokazuje, između ostalog, visoku profesionalnost Vaše kompanije.

Korporativni identitet pre svega čine logotip, vizit karta i memorandum, ali i drugi elementi kao što su notesi, kalendari, koverte, olovke, roll up baneri, nalepnice, katalozi, itd.

Naš tim će izraditi celokupan korporativni identitet Vaše kompanije i pomoći Vam da se istaknete i razlikujete od konkurencije.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.