Izrada Logoa

Logo dizajn, pomoću naše kreativnosti, prilagođavamo vašem poslovanju. Ako niste sigurni šta vam treba, ponudićemo vam nekoliko opcija i uputiti vas u svet boja i trendova u Srbiji i svetu.

Logotip je osnova za vaše poslovanje. Možete ga upotrebiti za kompletnu prezentaciju u štampi i na internetu. Može stajati kao zaštitni znak vašeg brenda na proizvodima, slikama, dokumentima i sl. Izrada logotipa je proces koji zahteva saglasnost mnogih faktora koji se nameću u cilju postizanja estetskog, funkcionalnog i originalnog efekta. Ovo će vas izdvojiti od konkurencije.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.