Izrada i Štampa Flajera

Jedna od najsvestranijih i najpristupačnijih vrsta marketinških materijala jesu flajeri. Flajeri su otisci reklama na celoj stranici koji se poklanjaju ljudima kako bi primetili Vaš brend. Flajer je ekonomičan ali i veoma efikasan reklamni proizvod pomoću kog možete predstaviti svoju kompaniju potencijalnim klijentima, naterati ih da Vas primete i poslati im jasnu poruku o Vašem brendu.

Izrada flajera: Kvalitet i proces štampe flajera

Štamparija Mco Plus Beograd je tu da za Vas izradi flajere prema ustaljenim svetskim standardima. Štampa flajera se najčešće vrši na kunsdruku težine 130 grama. Od ovog standarda se retko odstupa ali ukoliko imate posebne želje naš tim u Štampariji Mco Plus Beograd pomoćiće Vam da izaberete odgovarajući papir za Vaše flajere.

Sam proces štampe flajera traje okvirno 3-5 radnih dana i naš tim u Štampariji Mco Plus Beograd trudi se da svaki flajer bude u što kraćem roku, te ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret i ukoliko imate manje vremena. Svakako treba imati u vidu da se flajeri najčešće štampaju u količinama većim od 2.000 komada i da je uvek najbolje na vreme početi sa izradom istih.

Štampa flajera: Dimenzije

Izrada flajera vrši se u raznim dimenzijama ali najčešće se flajeri štampaju u formatu A6 ( ¼ A4 formata) ali i u A5 formatu koji je 2x veći od A6.

Takođe, flajeri mogu imati jedan ili više prevoja (savijanja) što je korisno ukoliko imate potrebu da neke informacije razdvojite ili ukoliko Vašem se to uklapa u dizajn Vašeg flajera. Flajeri formata A4 sa dva prevoja nazivaju se trifoldi i takođe su jedan od popularnih vrsta flajera.

Dizajn flajera: Da li Vam je potrebna naša pomoć?

Dizajn flajera može biti jednostavan i sadržati samo osnovne informacije, međutim ukoliko želite da se Vaš brend i na ovaj način istakne i da privuče pažnju potreban je dodatni trud ili pomoć profesionalaca. Naravno da možete dostaviti svoju pripremu za štampu i mi ćemo Vam izraditi flajere prema Vašoj želji. Međutim, ukoliko nemate dizajn i želite savet stručnjaka, naši dizajneri će Vam ponuditi profesionalnu pomoć i dati Vam nekoliko idejnih rešenja kako bismo zajedno došli do savršenog dizajna za Vaše flajere.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć sa dizajnom logotipa ili kompletnim korporativnim brendiranjem, nudimo Vam i usluge kompletnog grafičkog dizajna kako bi Vaša firma postala prepoznatljiva.

Flajeri: Cena

Uz kvalitet nudimo Vam i konkurentne cene flajera. „Najpovoljnije cene flajera“, „najjeftiniji flajeri“- to su samo neki od naslova koje ćete pročitati u potrazi za pravom štamparijom za Vas, takvi naslovi mogu Vas navesti na pogrešnu odluku. Pre nego što se odlučite pogledajte naše akcijske cene flajera.


Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.