Tampon štampa

Tampon štampa je patentirana i osmišljena kao tehnologija koja nam dozvoljava da brendiramo ravne, a prvenstveno neravne, sferne i kružne površine na svim reklamnim proizvodima. Tehnologija jako slična sito štampi ako pričamo o nanosu boje, postojanosti i dugotrajnosti otiska. Tampon štampa može ostaviti trajan otisak na svim materijalima.

Garancija kvaliteta


Štamparija Mco Plus Beograd uspešno posluje još od 1993. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Pružamo Vam kompletnu uslugu. Od Vaše početne ideje, preko našeg idejno-grafičkog rešenja, do završnog reklamnog proizvoda. Štamparija Mco Plus pruža sve oblike štamparskih usluga u najvišem stepenu kvaliteta u oblasti ofset štampe koji zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga štamparija Vam pruža i usluge digitalne štampe, štampe velikih formata, tampon i sito štampe.